WIP – Freeform Intermeshing Sjaal in Herfst Kleuren

Ik ben een fan van de Intermeshing haak-techniek.
Het is zo’n makkelijke techniek zodra je weet hoe je de steken moet maken; het resulteert in zo’n fijne warme ‘stof’ en mooie textuur. Waarom zou ik er niet weg van zijn?

Deze WIP is het begin van een winter-sjaal in herfst-kleuren. Ik gebruik voor deze sjaal 2 kleuren Lana Grossa Gomitolo 100 garen. Het is een zacht lichtgewicht knuffelig garen gemaakt van 50% wol en 50% polyacryl. Bovendien heeft het prachtige kleurtjes en kleurverloop!

Dit keer heb ik niet gekozen voor een formeel intermeshing steek-patroon. In plaats daarvan maak ik elke steek zoals het in me opkomt, waar ik denk dat ‘ie zou moeten gaan, waar die me influistert te willen zitten. Het resultaat is een volledig willekeurig en steeds veranderend steken ‘patroon’.

Deze intermeshing sjaal in herfst-kleuren is freeform volgens welke definitie dan ook: absoluut uniek en onmogelijk om hem weer opnieuw zo te haken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑